Driekazenquiche
met bloemkool
80
g Parmezaanse kaas
140
g quinoa
400
g bloemkoolroosjes
2
eieren
2
tenen knoflook
100
g gorgonzola
200
g ricotta
200
g erwten
–
Verwarm de
oven voor op 180 °C. Rasp de Parmezaanse kaas. Spoel de quinoa met
koud water en laat uitlekken. Doe de kaas en bloemkool in de
keukenmachine en maal tot fijn kruim. Voeg de eieren en quinoa toe en
mix tot een kleverig deeg. Voeg peper en zout toe
- Vet
de quichevorm in. Verdeel het deeg erover, zodat bodem en randen
minimaal ½ cm dik zijn. Bak onder in de oven ca. 20 min. stevig en
goudbruin.
- Maal
de knoflook, gorgonzola, ricotta en de helft van de erwten tot
puree. Schep de rest van de erwten erdoor.
– Haal
de bodem uit de oven. Vul met het kaasmengsel en bak in ca. 15 min.
goudbruin.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten